Livretter................

Tilbage
  • Slettet bruger
    Apr 7, 2012
    Hvad er din livret?

    Jeg elsker frikadeller med kartofler og stuvet hvidkål. Elsker dansk mad mums.

    Ellers græsk mad specielt moussaka, tzatziki og citron kartofler med laurbærblade...........

captcha
  • May 1, 2016 May 1, 2016
    Mmmmm, det er da en tråd hvor man bliver i humør til aftensmaden i hvert fald! :) Yum-yum. ;)

    Min kan skifte alt efter hvad jeg er i humør til, men en klassiker er spaghetti med kødsovs og ost - specielt som min farmor lavede den. Mmmmmm! <3
  • Slettet bruger
    Jun 3, 2015 Slet Jun 3, 2015
    Boeuf Stroganoff,krebinetter,kylling,mørbrad gryde,pasta kød sovs,tortillas og mange flere
  • Slettet bruger
    Feb 8, 2015 Slet Feb 8, 2015
    Min livret, når man bare er to sammen, er afgjort sushi.
  • Slettet bruger
    Feb 7, 2015 Slet Feb 7, 2015
    jeg elsker det meste mad. Især kød og sovs.
  • Slettet bruger
    Jan 23, 2015 Slet Jan 23, 2015
    Er ret vild med vegetarmad i øjeblikket. Koreanske og pakistanske vegetar kogebøger ligger på mit natbord med inspiration til god mad.
  • Slettet bruger
    Jan 23, 2015 Slet Jan 23, 2015
    Stægt flæk med persillesovs slår alle nedensående med flere længder
  • Slettet bruger
    Mar 27, 2013 Slet Mar 27, 2013
    Kan godt lide at prøve nye retter, kan godt lide kinesisk, thai, indisk, italiensk, mexikansk. Næsten al slags grillmad. Er faktisk ikke så meget til gammel danske retter, men siger da ikke nej til de fleste af dem hvis de bliver serveret. Kan bare ikke lide Hakkebøf med bløde løg og brunsovs... det kan jeg ikke få ned.
  • Slettet bruger
    Feb 27, 2013 Slet Feb 27, 2013
    alt hvad der kan laves på en grill :P
  • Dec 13, 2012 Dec 13, 2012
    Chili concarne
  • Slettet bruger
    Dec 13, 2012 Slet Dec 13, 2012
    lammebov braisseret med appelsin, fennikelfrø og chilli med urtecouscous og grillede courgetter
  • Slettet bruger
    Aug 30, 2012 Slet Aug 30, 2012
    Jeg elsker at lave mad og bage, jeg laver nok mest dansk mad men jeg også mexicansk, da jeg har mexicaner i min familie.

    Jeg elsker kylling, kylling på 1000 måder :P
  • Slettet bruger
    Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
    lol solid-snake du har så evigt ret, "Alt mad" specielt gratis mad hehe
  • Slettet bruger
    Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
    Alt mad.... Se på mig... Haha... :-)
  • Slettet bruger
    Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
    hov glemte helt at skrive frisk pasta til. :)
  • Slettet bruger
    Apr 26, 2012 Slet Apr 26, 2012
    Mmmoussaka, Jo TAK!

    Kylling broccoli m/mornaysauce.
    2-3 Kyllingefileter
    ½ l. mornaysauce
    1-2 porrer i ringe
    1 broccoli i buketter
    spinat frossen
    1/4 piskefløde

    Kyllingefileterne skæres igennem på langs, hvis de er tykke. De brunes på en pande på begge sider.
    Porrer og broccoli gives et kort opkog og lægges i bunden af et ovnfast fad. Kyllinge-stykkerne lægges ovenpå og mornaysaucen hældes over.
    Spinaten tilberedes som anvist på pakken og lægges i et jvnt lag over kyllinge stykkerne.
    Krydr med salt og peber og sæt i ovnen ca. 30-45 min v 200°
    PS. istedet for fløde og mornaysauce kan man sagtens bruge den "lette" mornaysauce fortyndet med lidt mælk.
  • Slettet bruger
    Apr 7, 2012 Slet Apr 7, 2012
    Pasta er også godt.........elsker denne opskrift:

    SPAGHETTI MED LAKS, 2 pers.:
    passende mængde fuldkornsspaghetti
    3 spsk. kapers, afdryppet (du kan godt skære lidt ned på mængden, men vi kan godt lide kapers)
    fintrevet skal af ½ citron
    1-1½ spsk. citronsaft
    2 fed hvidløg, knust og finthakket
    50 g frisk babyspinat, godt skyllet og slynget tør
    1 stor håndfuld frisk basilikum, hakket
    3/4 dl piskefløde
    evt. lidt kogevand fra pastaen
    salt, friskkværnet peber
    2 stykker laksefilet, uden skind
    lidt citronsaft
    olivenolie til stegning
    Sæt en stor gryde vand over til pastaen, når den koger, så kom godt med groft salt i.
    Varm olien op på en pande, krydr laksestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg dem ca. 2-3 minutter på den ene side (alt efter tykkelse). Vend dem, dryp med citronsaft, sluk for varmen men lad dem stå på blusset i ca. 3 minutter – så laksen lige netop er tilberedt, faktisk gerne lidt “underdone” – så den er lidt mørkere lyserød i midten. Laks der er stegt for meget, bliver virkelig kedelig at spise.
    Tag laksen af varmen.
    Kom pastaen i det kogende vand og kog til den er al dente.
    På den samme panden som laksen har været, kommes ca. halvdelen af spinaten sammen med hvidløg, vend det godt rundt. Tilsæt kapers, fløde, citronsaft, salt og friskkværnet peber – lad det koge op. Tilsæt citronsaft, det meste af basilikummen og smag til.
    Hæld vandet fra spaghettien, gem lidt af kogevandet.
    Vend spaghettien med saucen og evt. lidt af kogevandet, hvis den virker for tør.
    Fordel resten af spinaten på 2 tallerkner. Fordel spaghetti og sauce ovenpå og top med laksen. Pynt med det sidste af basilikummen og evt. lidt fintrevet citronskal. Server straks
  • Apr 7, 2012 Apr 7, 2012
    Elsker pasta..


Top 11 likes

Her er listen over de folk, som andre brugere synes bedst om. For at komme på denne liste skal brugere af sitet blot besøge din profil og klikke på synes godt om

xl-dating.dk Chat

Åbn Chaticon
alle
Loading...
Loading...